Canva ile Sosyal Medya ve Reklam Görselleriniz Kendiniz Tasarlayın

Canva, profesyonel bir tasarımcıya bütçe ayırmadan şık ve etkili görseller yaratabilmeniz amacıyla yola çıkmış bir uygulama. Bir çok küçük ve orta ölçekli firma için sosyal medya görseli, reklam görseli, kurumsal kimlik materyalleri, broşür, sunum gibi konularda hayat kurtarıcı olabiliyor.

Canva anasayfa görsel

Kütüphanesinde bulunan şablonlar sayesinde program bilginiz olmadan da görselinizi oluşturabilirsiniz. Stiller deneyimli tasarımcılar tarafından hemen her sektöre ve özel güne uygun olarak tasarlamış. Sadece anahtar kelimeleri kullanarak yüzlerce tasarıma erişebilirsiniz. Ayrıca şablon ölçüleri her zaman güncel tutuluyor. Sürekli değişen sosyal medya kapak görsellerini takip etmekten sıkıldıysanız Canva’da tercih ettiğiniz şablonun doğru ölçüde olduğundan emin olabilirsiniz.

Tasarımlar sadece bireysel değil ekip olarak da tasarlanıp kullanılabiliyor. Sadece bir link paylaşarak tasarımını görmesini istediklerinizi haberdar edebilir, onlara düzenleme yetkisi verebilir ve ek bir transfer sistemine ihtiyaç duymadan indirmelerini sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın Türkçe dil desteği olması da bir artı. Kütüphanede Türkçe kelimeler kullanarak örnek tasarımlar bulmanız mümkün. Örneğin: ‘moda’

Canva Moda şablonu

Son olarak Canva ücretli ve ücretsiz olarak iki versiyonda hizmet veriyor. Kendi görsellerinizi ya da kütüphanedeki ücretsiz grafikleri kullanarak tasarımlarınızı %100 bedelsiz oluşturabilirsiniz. Şeffaf arka plan, gif yapma, sınırsız görsel yükleme ve kurumsal kimlik oluşturma gibi özellikleri işletmeler için sunulan ücretli planda bulmak mümkün. Dilerseniz full sürümü 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

Bu yazı E-ticaret Danışmanı Adem Altan tarafından kaleme alınmıştır. Yazıyı yazarın kendi sitesinde okumak için Canva ile Sosyal Medya ve Reklam Görselleriniz Kendiniz Tasarlayın adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın