Pet Shop XML Servisi

E-ticaret sitelerinin stok yükünü azaltan ve büyümesine destek veren etkenlerin başında bana göre dropshipping yani stoksuz satış gelir. Daha önce de 2 defa XML desteği veren firmalara ait liste yayınlamıştım ancak bu defa bir liste değil, sektörün az olması ve XML desteğinin tarafımca sağlanmasından dolayı tek bir siteyi tanıtmak istedim.

Öncelikle tekrar belirtmemde fayda var evcil hayvan ürünleri kategorisinde XML desteği veren firma bulmak zordur. Dolayısı ile pet shop XML desteği aranılan ancak istenilen düzeyde ulaşılamayan sektörlerdendir. Bunun nedeni sanıyorum satılan ürünlerin stok maliyetinin diğer ürünlere nispeten daha yüksek olması.

  • Sektörün önde gelen firmalarındandır.
  • Dileyen firmalar için siparişler direk müşteriye gönderilebilir.
  • Ürünlerin kar marjı ortalaması %30-%40 şeklindedir ancak %100 gibi kazandıran ürünler de mevcut.
  • Ürün grubu evcil hayvan malzemeleri üzerinedir. (Mama, aksesuar gibi)
  • 7000 civarında ürün mevcuttur. (Aktif pasif dahil)

Stok Durumu:
Tüm ürünler stokludur. Stokta olmayan ürünler yayınlanmamaktadır. Güvenle sipariş alabilirsiniz.

Kimler Faydalanabilir?
E-ticaret sitesi sahipleri XML sisteminden faydalanabilir. Vergi levhası ve ticari sicil evrakları gibi belgelere ihtiyaç duyulmaktadır.

Entegrasyon Nasıl Yapılır?
Tarafınıza iletilecek XML dosyası hemen hemen tüm altyapılar ile uyumludur ancak yine de öncesinde yazılım firmanız ya da yazılımcınız ile görüşmenizi önermekteyim.

İşleyiş Nasıl Gerçekleşir?
XML entegrasyonu sonrası gelen siparişlerinizi, sistemimiz üzerinden size özel tanımlanan fiyatlarla satın alabilir ve dilerseniz müşterinize dilerseniz de tarafınıza iletilmesini talep edebilirsiniz. Siparişleriniz direk müşterinize iletilecekse, tarafımıza fatura kopyasını iletmeniz gerekmektedir.

Detaylı bilgi için lütfen tarafımla bilgi@ademaltan.com.tr adresi üzerinden ya da İletişim sayfası üzerinden iletişime geçiniz.

Not: XML bedeli talep edilmektedir. Firma tarafıma ait değil. Bu yüzden XML bedeli için pazarlık yapmam da mümkün değil.

Daha önce XML desteği veren sitelere ulaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz;

Bu yazı ilk olarak E-ticaret ve Google Adwords Uzmanı Adem Altan tarafından pet shop xml, xml veren firmalar etiketleriyle yayınlanmıştır.

1 Yorum

Yorum bırakın